Bruger Aftale

Vær forsigtig! Hvis du oprindeligt er uenig i et eller flere punkter i aftalen, skal du ikke engang videregive tilladelse. I tilfælde af godkendelse og videre drift af projektet bekræfter du automatisk dit samtykke til vilkårene i aftalen

1.Grundlæggende definitioner og vilkår for projektet

1.1. den foreslåede tekst til aftalen siger, at nedenstående vilkår betyder nøjagtigt følgende betydninger:

1.2 den resterende vilkår og definitioner af aftalen, der findes i teksten, fortolkes af begge parter i den sammenhæng, hvori det er praktisk for dem.

1.3 Overskrifterne i aftalen er udelukkende beregnet til at gøre brugeren bekendt med aftalen.

1.4 Hvis der er uoverensstemmelser eller uoverensstemmelser i fortolkningen af et udtryk, anvendes den fortolkning, der på en eller anden måde er indeholdt i aftalens tekst.

2. Emnet for selve aftalen

2.1 Emnet for hovedaftalen er administrationens forslag, en appel til potentielle brugere om at modtage tjenester fra underholdnings-og attraktionstjenesten.

2.2 Den person, der bekræfter samtykke til tilbuddet, bliver en fuldgyldig bruger og skal kun bruge siteebstedet i henhold til aftalens vilkår og betingelser.

2.3 den brug af projektet og projektets ydelser til personer, der ikke besidder eller endnu ikke har nået fuld retsevne (af helbredsmæssige årsager eller alder) i overensstemmelse med love og bestemmelser er forbudt.

3. Ændringer, opsigelse, aftaler og indgåelse

3.1 Kun administratoren har adgang til at give den besøgende oplysninger om Siteebstedet og dets tjenester

3.2 Hvis inden for 12 måneder, det vil sige et helt kalenderår efter brugerens fravær fra siteebstedet, opsiges aftalen automatisk.

4.Begrænsninger i brugen af siteebstedet og intellektuel ejendomsret

4.1 webebstedet er resultatet af intellektuel aktivitet, der på en eller anden måde tilhører administratoren og andre personer, der er forbundet med ham.

4.2 Ved hjælp af Siteebstedet accepterer den besøgende ubetinget aftalen og underskriver under det faktum, at alt indholdet af projektet og dets struktur er beskyttet af ophavsret, samt retten til varemærker og så videre.

4.3 In for at undgå tvivl, for at beskytte intellektuelle rettigheder, kan brugeren ikke på projektet:

5. Ansvarsklausul

5.1 I tilfælde af en overtrædelse af brugeren af vilkårene i aftalen, samt andre lovgivningsmæssige dokumenter og regler, som foreskrives af projektets administration, Administratoren har ret til at blokere eller helt slette den besøgendes konto fra den side, forbyde yderligere brug af projektet, og blot begrænse adgang.

5.2 den administratorebstedsadministrator er ikke ansvarlig for siteebstedets ydeevne. Administratoren garanterer heller ikke sikkerheden for alle de oplysninger, der er offentliggjort på siteebstedet, og garanterer heller ikke projektets uafbrudte drift og adgang til servicesebstedets tjenester.

5.3 Administratoren er på ingen måde ansvarlig for de subjektive indtryk af nogen bruger af siteebstedet til hans tjenester.

5.4 Projektbesøgende har mulighed for at bruge projektet udelukkende i den form, den er tilgængelig på internettet på. Administratoren kan ikke garantere, at brugeren opnår positive resultater som følge af brugen af tjenestens tjenester.

6. Unikke forhold

6.1 Projektet kan indeholde links til andre internetprojekter uden begrænsninger. Administratoren er ikke ansvarlig for materialer og oplysninger, der er lagt ud på tredjeparts websebsteder, som brugerne har adgang til fra projektet.

6.2 administrator er i stand til at nægte enhver brugere tjeneste på projektet uden at forklare årsagen

7. Hvordan løses tvister?

7.1 Alle tvister, der er opstået mellem parterne, kan løses gennem forhandlinger. En part, der har stødt på et problem eller har krav, sender en besked til den anden part med disse problemer eller krav.

7.2 Hvis parterne ikke kommer til enighed inden for 30 arbejdsdage fra datoen for afsendelse af kravet, kan tvisten gå videre til næste fase.

8. Endelig klausul i aftalerne

8.1 Brugere bekræfter, at de er bekendt med alle klausuler i denne aftale og forstår, at de accepterer dem fuldt ud uden forbehold og undtagelser.